torsdag 1. desember 2011

Til- og fralapper

For å kunne pakke inn julegaver, må man jo også ha til- og fra-lapper! Og hvor koselig er det ikke å samles rundt kjøkkenbordet med glitterlim og papir!!

Full konsentrasjon!Baksiden
Til-fra-lappen
Jeg har skjært ut julekuler fra Fiskars jule-template, som er pyntet SÅ vakkert med gull, rødt og grønt glitterlim. Er det jul, så er det jul! Da skal det glitre!! :o)

Ha en videre fantastisk 1. desember! Vi koser oss nå med Blåfjell og Jesus og Josefin. I tillegg skal vi lese fra denne bloggen. Det er ikke utenkelig at jeg blir å lese fra boka til Jostein Gaarder - Julemysteriet. Denne boka kjøpte jeg for massevis av år siden, men trekkes fram til hver advent. Koselig bok! Forøvrig var minstemann over seg av lykke etter å ha sett adventskalenderen. I morges når jeg skulle vekke han, la jeg meg inntil han og sa: "veit du korsn dag det e i dag?" Et særdeles trøtt og uintressert "nei" kom tilbake. "Det e første desember, og veit du ka det betyr?". Et minst lite uintressert "nei" i retur. "Da har smånissan kommet, og det heng massevis av gava på kalenderan i stua". Da var han ikke vanskelig å få ut av senga! Spratt opp, og sprang inn på rommet til storebroren: "storebror, storebror, STOREBROR!! Smånissan har vært her, og det e masse gava på stua", hvor han så sprang inn på stua og danset og hoppet og ropte. En smule tidlig for en trøtt mamma (06:15...), men utrolig morsomt!


Ha en videre flott første desember! Jeg skal følge med på sydillas og gratis-strikkeoppskrifters julekalendre utover kvelden! Link til disse ligger til høyre i bloggen min!Hverdagslykke - adventstia, og all den kosen det bringer med seg!

1 kommentar:

Linda sa...

Tusen takk for kommentarene på bloggen min:)
De til og fra lappene var kjempe fine,tror jeg skal få jentene mine til å lage slike også:))