fredag 30. desember 2011

Julegaver

Nå skal jeg få lagt ut alle de hjemlagde julegavene som jeg har sendt rundt omkring. Blir en del bilder nedover her nå :o)


Jeg strikket votter til mine besteforeldre, fiolvotter fra Solveigs vanter til min bestemor og fiskevotter til min bestefar fra Muffins verden


Jeg ga også vekk en del lester i julegave:
De brune er av online-garn,. Strikket dem med pinne nr 3 og la opp 52 masker, strikket skaftet ca 20 cm. Har faktisk nok til et par lester til, drøyt garn, men ikke med så langt skaft.Jeg hadde også strikket flere par av de rosa-lilla lestene. Garnet er Järbo Raggi, et garn jeg syns er fantastisk å strikke med, de rødlige lestene er Järbo Mellanraggi, et litt tynnere garn. Har brukt de opprinnelige oppskriftene fra www.jarbo.se. Her ligger det en del gratis oppskrifter.
Luer er også en fiiin julegave, både strikkede og sydde. Minstemann (4 år) forlangte den 22. desember at han skulle ha julegave til "jenten sine", litt småstressa lurte jeg på hvor mange jenter han hadde... Heldigvis var det bare 2, og de fikk de to rosa nederst til venstre. Disse sydde jeg firkantige, de får da litt morsomme "ører", pluss at det går betraktelig kjappere, når man sitter å stresser over symaskinen midt på natta 2 dager før julaften...De siste tingene som jeg har masseprodusert er den vridde halsen fra Pickles. Rakk ikke å bestille garn fra dem (noe jeg skal gjøre over nyttår...), men brukte Odin fra Viking, fant ikke garnet på Viking sine hjemmesider, men her er iallefall et fargekart, jeg brukte 813 og 869. Mottakerne var iallefall kjempefornøyde :o) Jeg brukte et nøste pr hals.

Har et par nøster til som jeg skal få brukt opp nå på nyåret :o)
Til slutt på hjemmelagde-gaver-fronten måtte jeg pynte en håndduk... Trenger kanskje ikke ytterligere kommentarer. Jeg flirte iallefall godt når jeg holdte på :o)

Til slutt vil jeg ønske alle sammen ei fortsatt goood juuul og et riktig godt nyttår!!


1 kommentar:

Cecilie Helen Rikstad sa...

Kor fine ting du har laga! Likte så godt den vridde halsen du har laga! Trur æ må prøve mæ på en sånn en vakker dag æ åsså :)