søndag 23. oktober 2011

40-årsdagsgaver

I helga var jeg i 40-års dag hos en "gammel" venninne, og jeg og en annen venninne fant ut at dagen ikke kunne forbigås i stillhet... Dette betydde at vi måtte finne fram det vi hadde av galskapens kreativitet.

Vi ble enige om at hun iallefall fortjente et geriljabroderi, og etter MYE leting etter fonter, falt jeg pladask for denne. Dette uttrykket har hun gjentatt en DEL ganger i høst, så valget av tekst var gitt ved broderioppstart. Problemet var imidlertid å finne en ramme som passet... Til slutt endte jeg opp med denne. Passepartoutet var overhodet ikke tilpasse broderiet, så jeg måtte fram med linjal og tapetkniv.. Men det ble SÅ fint atte :o)
Dumminga

Bursdagsbarnet måtte jo også ha en krone, og etter litt leting, fant jeg denne oppskriften.


Jeg har brukt råååsa fritidsgarn og økte spissene til 19 masker. Jeg la også til en ekstra spiss. Jeg har pyntet den med bjeller og glitterlim. Jeg hadde i utgangspunktet sydd inn 40-tallet, men det vistes så dårlig, så jeg glitret det også.

Bursdagsbarnet ble SÅÅ fantastisk nydelig!
Fiiine bursdagsbarnet i fiiine krona!Ha en super søndagskveld!!


 Hverdagslykke - fiine venninner og galskapens kreativitet!!

1 kommentar:

Misemor sa...

Heisann. Så koselig at du vil være med i min give-away. =)
Artig blogg du har, ble så glad av pølsemiddagen, bl.a. Jeg kommer gjerne tilbake hit, men fikk ikke lagt meg til som følger nå, får prøve igjen senere. =)