Gå til hovedinnhold

Bursdagsfeiring

Når eldstemann hadde bursdagsfeiring, fant jeg ut at jeg måtte forsøke meg på noe nytt. Kan jo ikke bestandig komme med skuffekake.. I år ble det cake pops. Ufattelig morsomt, og kjempeenkelt. Litt tidkrevende dog, men vell verdt det, og utrolig godt! De var populære i bursdagskalaset iallefall :o)

For å komme igang kjøpte jeg denne boka. Enkelt og lett beskrevet hvordan dette skulle gjøres.

Dessverre fant jeg ikke "rett" sjokolade første gangen jeg prøvde, så jeg kjøpte hvit kokesjokolade og lilla konditorfarge. Men dette fikk jeg ikke til. Sjokoladen stivnet for sakte og den ble kornete (nå skal det være sagt at jeg ikke akkurat er en chef på kjøkkenet...). Men de ble borte de og... :o)
Andre gangen jeg forsøkte fikk jeg tak i Candy Melts. Og da gikk det bedre! Sjokoladen smeltet perfekt. Og da Candy Melts'en er med farge, slapp jeg å klisje med konditorfarge. Heldigvis var det en som ramlet sammen, sånn at jeg fikk smake. Jeg håpet i det lengste at ikke alle barna i bursdagen ville ha.. De ble aldeles nydelig!! Det er IKKE siste gang jeg forsøker meg på dette :o)

Dette anbefales å lage! Jeg har brukt en oasis som base for kakene, og vær oppmerksom på en ting! De MÅ stå kaldt, ellers smelter de, og ramler overende.

Kommentarer

LaLa`s Loft sa…
Hei, Sida..... Du lurer på hvordan fjerne ordene.
Gå til innstillinger, kommentarer. Der setter du at alle kan kommentere, og lenger ned finner du kodeordene, der haker du av å lagrer :) Woilla :)
Klem Christel
Malu sa…
Ikke rart de ble populære.
Kjempe søte og gøyale.
Har ikke prøvd meg på sånne enda men fikk veldig lyst nå.
Takk for hyggelig kommentar!

God helg :o)
LaLa`s Loft sa…
Takk for superhyggelig besøk inne hos meg :)

Så lekkre kaker. Sitter å ser i den nye makron å småkakeboka mi for å finne noe til 4 og 6 års dag snart..... Blir noe lignende tror jeg :)

God helg :)
Hobbymegher sa…
De så snadder ut!
Har tenkt at jeg også vil lage meg det. :D

Populære innlegg fra denne bloggen

Ridevotter

Mitt kjære tantebarn skal gå på rideskole, og da fant jeg ut at jeg måtte strikke henne noen ridevotter :o) Satser på at de fungerer godt framover mot vinteren. Oppskriften fant jeg her  et stykke nedover på siden. Siden det er ridevotter måtte jeg jo pynte dem med en hestesko :o) Før toving Jeg har nok dessverre tovet dem litt for hardt, har relativt nylig kjøpt ny vaskemaskin, så vi er ikke helt på talefot enda. Men etter å ha slitt og dratt i vottene i alle retninger, ble de helt passelig til mine hender iallefall :o) Etter toving De nederste hendene tilhører en kollega av meg, Siv. Jeg fikk streng beskjed om å takke henne for lånet av hendene hennes i bloggen. Så takk Siv!! ;o) Nå krysser jeg bare fingrene mine for at mottakeren liker vottene :o) Ha en super onsdag! *tillegg: fikk melding fra mottakeren i dag, og hun likte vottene, OG de passet! HURRA!!! :o)*

Håndarbeids-genet

Dagens blogginnlegg blir kort og uten bilder. Innlegget dedikeres til min kjære mamma som forlot oss så alt for tidlig, for to uker siden Hadde det ikke vært for henne, og hennes håndarbeids-iver, hadde nok ikke jeg holdt på med alt mulig rart - og helst samtidig :o) Ingen håndarbeids-utfordring for liten, ingen for stor. Nytt, gammelt, fremmedt, kjent. Spiller ingen trille. Mamma sydde, strikket, vevde, heklet, broderte, filtet, kreerte - i det hele tatt - og som sagt - helst samtidig :o) Har flere ganger vært inne på hobbyrommet hennes, et rom fullt av krativitet og skapelse. Ekte kreativ galskap! Nå er det bare trist å gå inn dit. Moter meg opp til å gå inn på rommet. Men ikke enda. Senere en dag. Heldigvis er minnene sterke, kunnskapen hennes går i arv til meg, og forhåpentlig videre til neste generasjon - iallefall gleden av å skape! Hvil i fred kjære mamma! Du e allerede savna! :o( I  den grad man kan si at det er positivt å miste noen, så er det at man få