mandag 2. juli 2012

Håndarbeids-genet

Dagens blogginnlegg blir kort og uten bilder. Innlegget dedikeres til min kjære mamma som forlot oss så alt for tidlig, for to uker siden

Hadde det ikke vært for henne, og hennes håndarbeids-iver, hadde nok ikke jeg holdt på med alt mulig rart - og helst samtidig :o)

Ingen håndarbeids-utfordring for liten, ingen for stor. Nytt, gammelt, fremmedt, kjent. Spiller ingen trille. Mamma sydde, strikket, vevde, heklet, broderte, filtet, kreerte - i det hele tatt - og som sagt - helst samtidig :o)

Har flere ganger vært inne på hobbyrommet hennes, et rom fullt av krativitet og skapelse. Ekte kreativ galskap! Nå er det bare trist å gå inn dit. Moter meg opp til å gå inn på rommet. Men ikke enda. Senere en dag.

Heldigvis er minnene sterke, kunnskapen hennes går i arv til meg, og forhåpentlig videre til neste generasjon - iallefall gleden av å skape!

Hvil i fred kjære mamma! Du e allerede savna! :o(
I  den grad man kan si at det er positivt å miste noen, så er det at man får en mulighet til å tenke gjennom hva som er viktig. Jeg er der nå.

En av de beslutninger jeg har tatt, er at jeg setter bloggen min på hvil. Innser at jeg ikke klarer å rekke over alt i denne perioden, og bloggen henger over meg som en konstant dårlig samvittighet. Å sånn skal det ikke være. Da avventer jeg heller til jeg er mer fit for fight, og igjen kan sprudle over med kreativ galskap. Antar det kommer seilende til høsten en gang - jula bringer alltid med seg frivillig, ufrivillig, tvungen og spinnvill kreativitet :o)

Ha en fantastisk sommer alle sammen - så håper jeg at jeg kommer i full fart tilbake mot jul!

3 kommentarer:

LaLa`s Loft sa...

Kondolerer til deg og din familie ..... Håper du snart finner håndarbeidskysten igjen, det kan hjelpe på så mangt :) Ha en fin sommer til tross for sorgen .... :)

sida sa...

Takk skal du ha! Ha en fin sommer (til tross for skit-vær i nord...)!
:o)

Trude sa...

Flotte ord om tante♥ Savne ho.