torsdag 4. august 2011

Sydenambisjoner...

Hvor latterlig tåpelig er det ikke å ha med seg 7 nøster garn på Sydenferie??!!  PLUSS amigurumiposen min med et utall av farger og nøster..... HVOR mye har jeg fått gjort.... Ikke mye...

Jeg fikk strikket sånn ca 8 omganger på en klut på flyturen nedover... Oppover ingenting. Men en syden-amigurumi-mummi fikk jeg sånn ca til. Jeg fikk selvfølgelig ikke montert den før jeg kom hjem, for hvem glemte å pakke fyllvatt...Da jeg fortsatt er en svært så uerfaren hekler så yter det nok ikke oppskriften helt rettferd, men jeg håper at jeg etterhvert klarer å få dette helt til:


"Øve, øve jevnt og trutt og tappert det er tingen, alltid bedre om, og om, og om igjen.
Født som mester, født som helt, å nei, det ble da ingen, mot og kraft det vinnes litt og litt om sen. Ta nå muntert i, intet fuskeri, er da ikke vi mor Norges børn?Vi skal lære, vi skal øve, vi skal krefter vinne, krefter som kan holde ut en alvorstørn."

Mønsteret har jeg kjøpt fra en håndarbeidsvenn fra facebook, så om det er noen som er interessert i mønsteret, kan jeg videreformidle kontakt :o)

Huskelapp til neste sydenferie:
- flere bøker
- mindre garn...


Apropos bøker. Falt pladask for Cecilia Samartin og Salvadorena. Så nå er Drømmehjerte innkjøpt og skal nytes sammen med de siste feriedagene mine denne sommeren :o)

4 kommentarer:

Hekle Linda sa...

Den ble jo kjempe fin :)

Maria sa...

Så søt.

anka73 sa...

skikkelig "skeiv" og god syden mummi

Anne-Britt sa...

Hei. Så fin mummien ble da :) Jeg kunne gjerne tenkt meg mønsteret om du kan videreformidle :)
Og masse fint ellers i bloggen din :) Ha en fin helg.