fredag 26. august 2011

Det er da ikke SÅ lenge igjen til jul??

Jeg er ei ekte juledame! Jula for meg starter 2. juledag... Dvs, da begynner planene for neste års jul å forme seg i hodet mitt... Jeg lager stort sett alt, både julegaver, julekort, julekaker, julemerkelapper osv osv... Å da MÅ man begynne tidlig... I dag har jeg fått klipt ut selve formen til julekortene samt stanset ut litt pynt. I god rute i år kan man si :o) Iallefall når det gjelder julekort...

Julekortpynt 2011
Jeg har også så smått startet på merkelappene for året. Det er kanskje vanskelig å skjule at årets tema blir julekuler :o)
Julemerkelapper 2011

Mens jeg rotet fram alt jeg trengte til årets julekort fant jeg julekortene fra 2009 og 2010. Er definitivt mest fornøyd med fjorårets julekort, får se om jeg "når" opp i år :o)

Julekort 2009
Julekortet fra 2009 er skjært ut med en slags passer, men som har kniv istedenfor blyantspiss (aner ikke hva den heter :oD), og pyntet med god jul-ark fra Panduro. Jeg har limt på små dekorsteiner der jeg syns det passet. Så har jeg festet en eyelet som jeg knøyt en silketråd gjennom, og pyntet med perler. For å toppe det hele, og gjøre det ekstra vanskelig for meg selv..., stemplet jeg snøprikker rundt hele det hvite, som jeg til slutt embosset.... Ganske mye jobb når det er snakk om noen-og-førti julekort :o)

Formen til julekortet fra 2010 er enklere, stapp og brett, men etter å ha perlet noen-og-hundre hama-perle-snøfnugg, orket jeg rett og slett ikke bruke mer tid på selve formen :o)


Julekort 2010 front
Julekort 2010 bak


Jeg har brukt en double do til å stanse ut bokstavene og glitter-snøfnuggene. Venstresiden (vises kanskje litt dårlig) har jeg stanset ut snøfnugg på rekke og rad (vanskelig jobb.. oppdaget at det va RIIMELIG viktig å være nøye...), til slutt limte jeg på et hama-perle-snøfnugg, som jeg i tillegg hadde trykt glitterlim inn i hvert hull...

Å da måtte jeg jo selvfølgelig også pynte konvoluttene.....
Julekonvolutter 2010Julegave 2010

I fjor begynte jeg å ha gaver, julekort og julemerkelapper i samme stil, så alle julegavene ble pakket inn i hvitt papir som jeg stemplet med snøfnugg, pluss at jeg pyntet alle med hama-perle-snøfnugg (må innrømme at jeg var relativt lei av snøfnugg-hama-perling til slutt :oD)

Nå har jeg også meldt meg på en juleufo hos www.hobbyvenner.no, med håp om at jeg blir ferdig med julekalenderen til minstemann i år...

Ha ei god helg!
Sida

3 kommentarer:

Alias aka Alias sa...

Endelig jul igjen!
Bra! :-)

malu sa...

Aldri for tidlig å begynne å forberede.
Tusen takk for hyggelig kommentar.
I like måde.
Her hos deg ble jeg kjempe inspirert.

God Søndag :o)

www.brazilevolutionsurfcamp.com sa...

....og det er alltid superhyggelig å få julekort fra deg. Det er de fineste...
klem Guro