søndag 15. mai 2011

NFI - prosjekt og helg

Da var helga straks over, og det har vært et NYDELIG vær! Har vært ute med ungene i hele helga, fjæra, leking, grilling og har bare NYTT livet! :o)


Bildet under viser noen smarte barnevadere som jeg har bestilt gjennom flust. Eldstemann vadet nesten til midja, mens minstemann var litt mindre tøff. Men etter litt testing og prøving turte han å gå helt til over knærne. Kjempearti!


Eldstemann i vadere. han syns det var superartig å kunne gå LANGT ut i havet!
 

Her er forøvrig resultatet av lørdagens fjæretur. Tipper de blir behørig dandert i vinduskarmen eller i en eller annen hylle når vi kommer hjem :o)
SteinsamlingNå kan jeg vise fram det jeg har laget til NFI-prosjektet. I denne omgang stoppet det på 2 tepper, 1 hjertelue, 2 djevelluer og 2 par tubesokker. Fornøyd for nå :o)

Oppskriftene finner du her:
Djevellue
Hjertelue
Ruteteppe (lilla)


Det blå teppet har jeg strikket i rillestrikk. La opp 80 masker enkelt garn på pinne nr 3 og strikket i vei. Brukte 2 nøster Dale babyull.
Jeg har forøvrig forelsket meg i denne måten å felle på. Blir fint, og elastisk! Kan det bli bedre!!! :o)

Før vi dro avgårde på helgetur sydde jeg to pannebånd til barna. Brukte denne metoden. Etter litt knoting og prøving og feiling, så ble det så fint atte. Størstemann var veldig fornøyd med Yoda, og minstemann fikk selv bestemme bildet, og havnet til slutt på Lynet McQueen :o) Blir å sy opp flere pannebånd, skal kvitte meg med litt stoff som jeg har liggende, vet ikke helt hva jeg skal med alle pannebåndene, men jeg trenger iallefall ikke en haug med stoff som bare ligger å slenger :o)Ingen kommentarer: