lørdag 10. mars 2012

Bursdagsfeiring

Når eldstemann hadde bursdagsfeiring, fant jeg ut at jeg måtte forsøke meg på noe nytt. Kan jo ikke bestandig komme med skuffekake.. I år ble det cake pops. Ufattelig morsomt, og kjempeenkelt. Litt tidkrevende dog, men vell verdt det, og utrolig godt! De var populære i bursdagskalaset iallefall :o)

For å komme igang kjøpte jeg denne boka. Enkelt og lett beskrevet hvordan dette skulle gjøres.

Dessverre fant jeg ikke "rett" sjokolade første gangen jeg prøvde, så jeg kjøpte hvit kokesjokolade og lilla konditorfarge. Men dette fikk jeg ikke til. Sjokoladen stivnet for sakte og den ble kornete (nå skal det være sagt at jeg ikke akkurat er en chef på kjøkkenet...). Men de ble borte de og... :o)
Andre gangen jeg forsøkte fikk jeg tak i Candy Melts. Og da gikk det bedre! Sjokoladen smeltet perfekt. Og da Candy Melts'en er med farge, slapp jeg å klisje med konditorfarge. Heldigvis var det en som ramlet sammen, sånn at jeg fikk smake. Jeg håpet i det lengste at ikke alle barna i bursdagen ville ha.. De ble aldeles nydelig!! Det er IKKE siste gang jeg forsøker meg på dette :o)

Dette anbefales å lage! Jeg har brukt en oasis som base for kakene, og vær oppmerksom på en ting! De MÅ stå kaldt, ellers smelter de, og ramler overende.

4 kommentarer:

LaLa`s Loft sa...

Hei, Sida..... Du lurer på hvordan fjerne ordene.
Gå til innstillinger, kommentarer. Der setter du at alle kan kommentere, og lenger ned finner du kodeordene, der haker du av å lagrer :) Woilla :)
Klem Christel

malu sa...

Ikke rart de ble populære.
Kjempe søte og gøyale.
Har ikke prøvd meg på sånne enda men fikk veldig lyst nå.
Takk for hyggelig kommentar!

God helg :o)

LaLa`s Loft sa...

Takk for superhyggelig besøk inne hos meg :)

Så lekkre kaker. Sitter å ser i den nye makron å småkakeboka mi for å finne noe til 4 og 6 års dag snart..... Blir noe lignende tror jeg :)

God helg :)

HobbyMegHer sa...

De så snadder ut!
Har tenkt at jeg også vil lage meg det. :D