Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra juni, 2011

Perlearmbånd

I'm on fire!! To oppdateringer på to dager!! :o) Nå har jeg fullført enda et armbånd i Peyote-teknikk , dette er i blanke perler med sølvskimmer inni. Ble strålende fornøyd!! :o) Armbåndet er festet med magnet-feste, så det blir enkelt å ta av og på. Armbåndet passer handleddet mitt perfekt, dvs det sitter godt rundt uten å stramme.   Nå skal morgendagens antrekk planlegges til å matche armbåndet :o)

Kluter!

Da har jeg satt alle kluter til å strikket meg opp en haug som jeg har en plan om å selge. Noen har jeg fått i bestilling fra kolleger, og resten skal jeg selge herfra :o) Klutene er strikket i Drops Paris og vil koste 60 kr stykket pluss porto etter postens satser. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om du er interessert, så tar jeg kontakt :o) Drops Paris var forøvrig et herlig garn å strikke i! Det blir nok myke og gode kluter!! Foreløpig har jeg 18 farger, men jeg strikker gjerne på bestilling dersom det er ønskelig med andre farger enn de som er avbildet. Se her for fargekart.

(nesten) Bare nye teknikker :o)

I denne runden har jeg (nesten) bare forsøkt meg på nye ting, med varierende hell... Først en amigurumi-mus... Lo godt for meg selv når den var ferdig. Jeg hadde lagd denne på bestilling fra eldstemann på 8 år, han syns også den var litt rar, men høflig som han er, syns han den var veldig fin :o) Forhåpentligvis lærer jeg etterhvert, for dette var morsomt, må bare få til hekle-teknikken, og det er vell bare en måte å bli god på - å øve! Jeg har også "vevd" meg et armbånd. Det var jeg imidlertid fornøyd med, selv om jeg absolutt ser forbedringspotensiale der også. For å si det sånn, det er ikke helt jevnt i kantene, men jeg syns fargene er fine i lag. Har brukt to ulike perlefarger, esom jeg syns passet godt sammen, så tømte jeg dem i ei lita skål, og sørget for å ikke velge farge, bare plukke. Syns denne websiden forklarte teknikken godt, og med litt knoting og feiling (og ikke minst, opprekking...), så ble dette resultatet: Til slutt har jeg strikket meg en klut, re