fredag 30. september 2011

Fjelltur, shopping, og høstferie

Her i nord har skolene og barnehagene høstferie torsdag og fredag, og dagene har vært brukt godt fra vårs side :o)

Torsdag kjørte jeg ca 40 minutter for å dra på en butikk. Eldstemann på 8 trodde jeg hadde klikket fullstendig: "tenk å kjøre SÅ langt bare for EN butikk" MEN det er da ikke hvilken som helst butikk. Bryggejentene har MASSE fint! Så dro derfra med en "liten" handlepose med nye klær fra Cream til meg selv.... Mitt favorittmerke over alle!!Kaldt, men fint! Vi var ikke lenge på toppen for å si det sånn...
I dag, fredag, ble det fjelltur! En herlig høst-tur som ble MYE bedre enn forventet. Det silte ned når vi kjørte til bestemmelsesstedet, når vi kom fram sluttet det å regne, PLUSS at sola tittet fram når vi kom til topps. I det vi satt oss i bilen igjen, kom regnet :o) Flaks!!
Turen opp var også flott. Minstemann gikk hele veien uten hjelp! Men han var riiimelig sliten når han kom fram til bilen. Sovna på sekundet! Topp å gå på fjelltur med så flinke gutter!!Bildet yter ikke utsikta rettferd. Men det var fantastisk flott!
Slitne, og gjørmte, men tre par lykkelige fjellsko :o)
I dag kom også pakken fra Hobbyklubben, en lær-og-sy-bok, må jo ha teknikken inne nå som jeg har fått meg symaskin. Jeg hadde også bestilt refleks-garn. Det skal inn i ei lue som jeg skal strikke til eldstemann som han skal bruke når det blir vinter og han skal gå hjem fra skolen :o) Er spent på hvordan det virker.
På toppen av alt kom stegtelleren min i posten. Den skal komme i bruk på mandag av. Fin og rød var den :o) Målet er de berømmelige 10 000 skritt om dagen. Er virkelig spent på hvor mye jeg faktisk går. Innbiller meg at jeg springer hele dagen, nå får jeg det iallefall bevist - eller motbevist....

Ellers strikker jeg lester.... Har bestemt meg for å bruke opp Järbo-Raggi-garnet som jeg har liggende. Til nå ser det ut som det blir 4 par lester... Jeg skal også trekke fram alt jeg har av stoff og sy sy SY i helga. Det er iallefall planen :o)


Hverdagslykke: fjelltur, frisk luft, blide barn, og pakke i posten!!

Ha ei fantastisk helg!


Klem fra Sida

1 kommentar:

HobbyMegHer sa...

DET så ut som en koselig tur, det!
Sokker er en fin ting nå til vinteren, og garnet var jo fint i fargene. :D

Ble det søm i helga? Det er jo bare fantastisk moro å sy!! :-D